Borůvčák ve skle 0,25 L

Neohodnoceno
Značka: Rybízák
89 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
8.11.2024

BORŮVKY KDYKOLIV? NEČEKEJTE NA BORŮVKOVOU SEZÓNU!

  • Ovocné polosladké z pečlivě vybraných lesních borůvek
  • Obsah alkoholu: 11,5 % obj.
  • Chutná přesně jako v lese natrhané borůvky, krásně sladký, voňavý, návykový 
  • Jak popíjet: vychlazený i nevychlazený, jako svařák, v míchaném koktejlu a nebo s ním vařte a pečte 

Detailní informace

Detailní popis produktu

O BORŮVČÁKU

Borůvčák je mok naší vlastní receptury, který vyrábíme z lesních borůvek, jež před kvašením prošly mrazem (jsou tzv. lyofilizované). Díky tomu má Borůvčák vyšší cukernatost i výraznější chuť a chutná jako kdybyste trhali bobulky přímo z keře. Borůvčák dobře píše právě díky vyšší cukernatosti, a tak ho doporučujeme spíše popíjet, než lejt jako limču.

 JAK PÍT BORŮVKOVÉ VÍNO

Borůvčák pijte jednoduše dle libosti. Buď ho můžete sosat celý večer nebo na chuť po deckách několik dní. A stejně jako červené víno ani Borůvčák nepotřebuje lednici. Stačí ho skladovat při pokojové teplotě. S pár kostkami ledu ale příjemně osvěží.

 V zimě nedáme dopustit na jeho svařenou verzi. Borůvčák ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!

 Borůvkový mok skvěle doplňuje chuť červených mas (zejména steaků), sýrů ementálského typu, ryb, smažených řízků a tvarohových koláčů. Borůvčák doslova vygraduje vaši večeři k dokonalosti.

 BALENÍ, SKLADOVÁNÍ A TRVANLIVOST

Borůvkové víno je naplněné ve skleněné láhvi o objemu 0,75 litru. Jako uzávěr používáme kvalitní korek. Borůvčák doporučujeme skladovat v chladu a temnu – přímé slunce mu nesvědčí. Doba skladování je 12 měsíců od data doručení. Otevřená láhev vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření doporučujeme Borůvčák vypít ještě ten večer, abyste se neošidili o všechny ty skvělé chutě a vůně. 

 Objem: 250 ml

Doplňkové parametry

Kategorie: Vína z ovoce
Hmotnost: 0.25 kg
Cena za 1 kg: 356 Kč s DPH

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: